​​​​Vahvasti suomalaiset laatutuotteet

Piiloset-linssit ja suositut kehysbrändit

Käytämme kotimaisia Piiloset linssejä. Koska linssit valmistetaan Liedossa, mahdollistaa se nopean toimituksen, jopa seuraavaksi päiväksi. Lisäksi annamme linsseille 100 % ostoturvan. Mikäli et ole yhden kuukauden käytön jälkeen tyytyväinen saamiisi linsseihin, vaihdamme ne uusiin. Linssit tilaamme etälukulaitteella, joten voimme valmistaa uudet linssit vaikka käytössä oleviin kehyksiin ilman, että laseja tarvitsee jättää meille.

Linsseissä suosittelemme käyttämään ainutlaatuista BlueStop materiaalia, mikä suojaa silmäsi haitallisimmalta siniseltä valolta vaikuttamatta värinäköösi.

Palveluumme kuuluu myös passikuvaus. Passikuvat ja henkilökorttikuvat toimitamme suoraan poliisin järjestelmään. Meiltä saat myös kuvat viisumeihin ajokortteihin yms.

Kehyksistä ja aurinkolaseista löytyy lukuisia brändejä, mm. suomalaista suunnittelua olevat K&B Design kehykset.

Monet harrastukset / vapaa-ajanvietto vaatii virheetöntä näkemistä. Valikoimiimme kuuluvat mm. Piiloset ProGolf silmälasit sekä salibandysuojalasit voimakkuuksilla.  Tule käymään niin kerromme lisää.  

Aurinko-Optiikasta hankittuihin silmälaseihin voi halutessaan hankkia Solid Insurance -vakuutusyhtiön silmälasivakuutuksen silmälasien rikkoutumisen varalle. Yksiteholasien vakuutus on 30€ ja monitehojen 50€. Tapaturman sattuessa omavastuu on 40€. Vakuutus on voimassa kaksi vuotta.